IRODALMI-ÉS RAJZPÁLYÁZAT

„JÓ ITT NEKÜNK” IRODALMI-ÉS RAJZPÁLYÁZAT

Általános iskolás diákjaink közül többen részt vettek a Móra István Művelődési Egyesület (Kevi, Szerbia) képzőművészeti és irodalmi pályázatán, mely Móra István születésének 151. évfordulója alkalmából került kiírásra.

Összesen 143 képzőművészeti és 21 irodalmi alkotás született. A pályamunkák Tornyosról, Zentáról, Szabadkáról, Kiskunfélegyházáról valamint Keviről érkeztek.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2015. október 22-én, az egyesület emlékműsorán került sor. Örömmel értesültünk arról, hogy a pályázaton több tanulónk is eredményesen szerepelt. Az alsósok képzőművészeti pályázatán Varga Petra (4.B osztály) 2. helyezett lett. A felsős képzőművészeti kategóriában Kapus Koletta (8. osztály) 1. helyezést, Kiss Anna (8. osztály) 2. helyezést ért el, Patyi Andrea (6.A osztály) különdíjat kapott. A felsősök irodalmi pályázatán Csáki Annabella (7. osztály) szintén a zsűri különdíját nyerte el.

A pályázatot támogatta a Magyar Nemzeti Tanács, Zenta Város Önkormányzata és a Fórum Könyvkiadó Intézet. A nyertesek könyvjutalomban részesültek, melyet a szervezők postai úton juttattak el hozzájuk.

A díjazottaknak szívből gratulálunk, további szép sikereket kívánunk! Köszönjük a felkészítő pedagógusok, Bakai Ildikó, Barna-Pap Rozália, Feketéné László Gabriella, László Éva és Táborosi Gálné Tarjányi Lenke segítő munkáját!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .