Decemberi sportesemények

December 3-án a Mikulás futás igen szép eredményekkel zárult, maga a rendezvény is jól sikerült.
December 4-én Mezőberényben került megrendezésre a B33 / 3-3 elleni játék/ Országos Diákolimpia Területi Döntője. 3 megye legjobb csapatai küzdöttek meg / Bács, Békés és Csongrád /, ahol A Constis lányok 5. helyezést értek el. 8.osztályos tanulók ellen küzdöttünk, a 6-7, osztályos lányainkkal. Nekünk jövőre kell majd bizonyítanunk, ez az év erőfelmérés volt. Az első lánycsapat vagyunk a város történetében, akik B33-ban elindultak és területi versenyig jutottak.
December 7-én rendezték meg a körzeti diákolimpia futsal bajnokságot, ahol a fiaink 5, helyezést értek el.
December 12-én egy jól sikerült sportnapot szerveztünk, ahol igen szép sikerek születtek iskolánk részéről is. Ennek pontos eredményei és jegyzőkönyvei begépelés alatt állnak. Mivel én gépelem így igen gyorsan halad.:):):)
December 14-én részt vettünk a Bódi Éva néni nevével jelzett középiskolásoknak kiírt kosárlabda emléktornán, ahol általános iskolás csapatunk 3 középiskolás lánnyal a második helyen végzett.
December 15-én Baján vettünk részt a Baja és térsége általános iskoláinak kiírt Advent kupán, ahol 6-7. osztályos csapatunk 3. helyezést ért el, valamint a gála 3 pontos dobóversenyét is megnyertük. Ez azért szép eredmény, mert Baja és környéke általános iskolái a magyar kosárlabda felső házába tartoznak.
December 16-án a Móra kupa teremlabdarúgó tornán 7. osztályos fiaink a második helyen végeztek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .