Lelki nap

2015. december 18-án, pénteken adventi lelki napot tartottunk iskolánkban. Reggeli áhítattal kezdtünk, majd a zenés irgalmasság rózsafüzérét hallgattuk meg az iskolarádión keresztül. Utána egy animációs filmet néztünk az irgalmas szamaritánusról. Előzetes feladatként minden osztálynak táblaképet kellett terveznie, mely az irgalmasság évéről szólt. A film megtekintése után a rajzok elkészítésére került sor, melyeket le is fényképeztünk. Nagyon igényes és ötletes alkotások születtek.

A program fél 10-kor a Sportcentrumban karácsonyi műsorral folytatódott, melyben az iskolai színjátszó szakkörösök szerepeltek. A Melyiket a kilenc közül? című színdarabot Bakai Ildikó, László Éva és Kátai Tibor pedagógusok tanították be a gyerekeknek. Fél 11-kor szentmise következett, melyet Ivanics Zoltán atya a Constantinum tanulóinak, pedagógusainak és dolgozóinak ajánlott fel. Rövid technikai szünet után a középiskolás színjátszósok meglepetés színdarabját tekintettük meg Tóth Csaba tanár úr rendezésében. A nagyon tartalmas és gazdag programok után pedig kezdetét vette a várva várt téli szünet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .