Megyei mesemondó verseny

„Szombaton délelőtt újra feltárult a kecskeméti Katona József Könyvárban Meseország kapuja. Azok a Bács-Kiskun megyei mesemondók nyerhettek bebocsátást, akik otthonukban már szerencsésen kiállták a mesebeli próbákat. Most újabb kalandok vártak rájuk a könyvtár és a Kincskeresők Egyesület közös rendezvényén.

Az elmúlt hetekben Bács-Kiskun megye városaiban mutatkoztak be a mesemondó gyerekek. A legügyesebbek nagy megtiszteltetésben részesülhettek: február 20-án udvarába rendelte őket Meseország Királya (dr. Kriston Vízi József) és Királynője (Ramháb Mária). Meseország uralkodói a Bölcsek Bölcsét (dr. Kríza Ildikó néprajzkutatót) is meghívták a nagy eseményre, hogy tanácsaival legyen segítségükre a kacsalábon forgó kastély címeinek és rangjainak odaítélésében.”

mesemondoEndre Barna 2.a osztályos tanuló most is nagyon ügyesen szerepelt, s elnyerte a Meseország országbírója címet, mellyel a megye 3. legjobb alsós mesemondójának bizonyult.

A kimagasló teljesítményhez gratulálunk, és köszönjük a felkészítést Szabó-Magyar Adrienn tanító néninek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .