Októberi színjátszós előadások

Az október a nemzeti megemlékezés jegyében telt iskolánk színjátszósai számára. Ez elmúlt hónapban intézményünk három középiskolás színjátszós csoportja szerepeltette magát az iskolai és a városi rendezvényeken egyaránt.

Október 6-án a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola tanulóival közösen, néptáncosok és Kollár László önkormányzati képviselő közreműködésével idézték fel az aradi vértanúk emlékezetét a 10-11. évfolyam tanulói.

Október 21-én az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján egy korabeli áldozat, Tóth Ilona szemszögéből tartottak megemlékezést a kilencedik évfolyam színjátszósai.
Október 22-én és 23-án a városi rendezvényekhez csatlakozva a korabeli egyházüldözés egyik áldozatának, Brenner Jánosnak az életútját két alkalommal örökítették meg 11-12. évfolyamos színjátszósaink. Október 23-án iskolánk 10-11. évfolyamos színjátszósai a Móra Ferenc Gimnázium tanulóival együtt valósították meg a Hősök Parkjában található emlékmű ünnepélyes felavatását.
A képek Tamási Vivien és Justin Anna tanulók, valamint a helyi média anyagából lettek összeválogatva.

Tóth Csaba felkészítő pedagógus

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .