Ismét 24 órás foci volt a Constiban

2016. november 25-én reggel izgatott diákokkal telt meg sportcentrumunk. A város 5 középiskolájából érkeztek focizni vágyó tanulók, hogy részt vegyenek az iskolánk diákönkormányzata által szervezett “24 órás foci” kupán. A másnap reggelig tartó megmérettetést jól bírták a diákok, sportszerű, izgalmas meccseket láthattunk. Szombat reggel fáradtan, de elégedetten, az ifjú focisták már a jövő évi taktikát tervezve hagyták el a Sportcentrum épületét.
A vándorkupát végül iskolánk egyik csapata szerezte meg, második helyezést egy szintén Constis csapat ért el, míg harmadik helyen a Szent Benedek Iskola Kiskunfélegyházi PG Tagintézményének egyik csapata zárt. Mindhárom helyezett a kupák mellett érmeket vetett át. A „legjobb kapus” díjat Kardos Botond vehette át sok jó kapusteljesítmények közül ő lett a kiemelkedőbb; a gólkirály pedig Gyurika Norbert lett.

Az összes kép megtekinthető OneDrive tárhelyünkön, elérésükhöz klikk ide!

Köszönjük a Consti DÖK-nek a precíz szervezést.

Gratulálunk minden résztvevőnek, hiszen (edzői vélemények szerint is) sok színvonalas teljesítményt nyújtottak. Jövőre is hasonlót szeretnénk szervezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .