Kolis Karácsony

A decemberben az adventi koszorú elkészítése, a hajnali Rórate miséken való részvétel, mind az elcsendesedés, a várakozás időszakát jelenti számunkra. Karácsony közeledtével a kollégisták is fontosnak érzik, hogy egymást megajándékozzák. Itt nem csak az anyagi értelemben vett ajándékokra kell gondolnunk, hanem olyan műsorszámra, amit a diákok belső motivációjuktól vezérelve adnak elő.

Az idei évben is mind a 4 csoport lehetőséget kapott, hogy előadja saját karácsonyra tervezett produkcióját. Az egyik csoportból néhány kilencedikes önként betanult táncát, míg a másik csoport csoportszinten készült karácsonyi énekét láthattuk, hallhattuk. A harmadik csoport a betlehemezés történetét jelenítette meg számunkra. A negyedik csoportból a fiúktól a kántálás népszokását, mint legértékesebb hagyományt ismerhettük meg. Az idei évben óriási sikert aratott Kiss Tamás 11.a osztályos kollégistánk tangóharmonikán előadott szóló műsorszáma. VIDEO Az ünnep meghittségéhez hozzájárult a gyertyafényes vacsora és a nevelők által átadott jelképes ajándékok.

További képekért klikk ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .