Kolis nyitóbuli

2017. szeptember 4-én tartottuk a kollégiumi gólyaavatóval egybekötött kollégiumi nyitó bulit. A program a kiskunfélegyházi Záportározó tónál kezdődött. A kollégisták lehetőséget kaptak a szemlélődésre, a vízpart, a tavirózsák szépségének megtekintésére, a kiscsoportos beszélgetésekre. Ezt követően az egyes évfolyamok kötélhúzásban mérték össze erejüket. A győztes idén a 10. évfolyam lett. A csapatokat a többiek hangos szóval lelkesítették.

A jó időt kihasználva többen fociztak, a tollaslabdáztak továbbá két felsőbb éves vezetésével táncot tanultak.

A vacsorát követően a Petőfi utcai kollégium udvarán gyűltünk össze. A végzősök egy pantomim jelenetet adtak elő, melyben a jó és a rossz csatáját láthattuk. Az előadás az egyén által hozott helyes döntések fontosságára hívta fel a tanulók figyelmet.

A nap fénypontjaként a végzősök vezényletével a gólyák avatása következett. Ennek keretében játékos tornagyakorlatokat végeztek a diákok, melyet a nagy sikert aratott karaokézás váltott fel. Az gólyák fogadalomtétele után az egész kollégium bekapcsolódott a nyár népszerű slágereinek éneklésébe. Köszönjük a Fornetti Kft.-nek, hogy rendezvényt az általuk felajánlott friss péksütemények kiosztásával tudtuk még élvezetesebbé tenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .