Csibetábor

Csibetábor 2017. augusztus 29-30.

Hagyományainkhoz híven az idén is Csibetáborba hívtuk és vártuk első osztályosainkat a tanév kezdete előtt néhány nappal. Mindkét reggelen jó hangulatú, zenés, dalos gyülekezővel indítottuk a napot. Ezután kézműves foglalkozások következtek, melyeket találós kérdésekkel, mondókával, mesével színesítettünk. A közös ima után friss pogácsával és finom teával vendégeltük meg a gyerekeket. Mindkét délelőttön közösen készültünk az évnyitóra: rövid zenés koreográfiát gyakoroltunk, kilenc kisgyermek pedig iskolaváró- iskolakezdő verseket adott elő. A nap további részében dalos gyermekjátékokat játszottunk, sokat énekeltünk, táncoltunk. Szép, tartalmas gondolatokat hallgathattunk Jézus szeretetéről. Kis elsőseink élményekkel telve térhettek haza mindkét délelőttről.

A tanító nénik és napközis tanító nénik (Komárné Urbán Melinda – Nagy Csilla, Szeri Rozália – Mikulásné Gyöngyösi Csilla) ezúton is köszönetet mondanak Barna-Papp Rozáliának, Ódor Lászlónénak, Kátai Tibornak, Orsolya nővérnek és a konyha dolgozóinak a táborhoz nyújtott segítségükért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .