Kedves Felvételizők!

Tájékoztatunk Titeket, hogy a hitéleti felvételi beszélgetés a járványhelyzet miatt online lesz megtartva 2021. február 24-én és február 25-én. Ez inkább hitéleti ismerkedő beszélgetés lesz (nem vizsgára kell számítani), amelynek időkerete kb. 10 perc. A szülő is – ha szeretne – szintén részt vehet rajta.
Mindenki kapni fog előtte egy beosztást (a jelentkezési lapon megadott elérhetőségen keresztül), továbbá itt, az iskolai honlapunkon is közzé fogjuk tenni az időrendi beosztást, valamint a linket, amelyen keresztül be lehet majd lépni. Mindenki a saját oktatási azonosítója vagy a megadott jeligéje alapján fogja látni a saját beosztását, valamint ott lesz a link is elérhető, amelyre klikkelve be tud lépni az online beszélgetésbe. Ehhez fontos, hogy addig mindenkinek legyen gmail.com-os e-mailes fiókja, vagyis aki még nem tette meg, regisztráljon, hozzon létre egy gmail.com-os e-mail címet/fiókot! Ha valaki elakadna, vagy valamilyen okból kifolyólag nem tudna részt venni a beszélgetésen, keresse az iskolánkat, hogy egyeztetni tudjunk!
Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

üdvözlettel: Mindák József – intézményvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .