Nyitott szívvel – nyitott kapuval

Nagy szeretettel vártuk december 7-én, csütörtökön 16 órára a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket adventi iskolaváró foglalkozásunkra a Sportcentrum elsős tantermeibe. A 3. b osztályosok – Táborosiné Lenke néni vezetésével – hangszeres zenével, dalokkal és karácsonyi jelenettel készültek, majd igyekeztek bevonni az óvodásokat is a közös játékba. Ezt követően egyik tanteremben leendő elsőseink kézműveskedtek tanítóink segítségével, míg a másik tanteremben a szülőknek tájékoztatást tartottunk a beiskolázással kapcsolatban. A vezetői tájékoztató után a leendő elsős tanító nénik (Feketéné László Gabriella és Tóth Edina) a kedves szülők rendelkezésére álltak, készségesen válaszoltak a felmerülő kérdésekre. Végezetül örömmel ajándékoztuk meg a megjelenteket „Iskolába Hívogató” kiadványunkkal, melyből tájékozódhatnak iskolánkról, beiskolázási programjainkról, míg a fotók segítségével betekintést nyerhetnek iskolánk mindennapi életébe.

További képekért klikk ide!

Hamarosan, február 7-én (szerdán) újra találkozunk az ovisokkal és szüleikkel a Nyílt tanítási napon, ahol Gabika és Edina néni matematika és magyar óráit látogathatják a jelenlegi 2. a és 2. b osztályokban.

Köszönjük a program megszervezését minden osztálytanítónknak és napközis nevelőnknek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .