Papírgyűjtés

Ebben a tanévben is a fenntarthatóság jegyében hirdette meg a papírgyűjtést általános iskolai diákönkormányzatunk. Tanulóink igazán szorgalmasak voltak, melyet egyértelműen igazol az összegyűjtött papír mennyisége, ami kicsivel több, mint 13,5 tonna volt idén. A leadás és a mérlegelés időpontja 2024. szeptember 18. szerda volt.
Az alsó tagozatosaink között a 4/B osztály tanulói voltak a legeredményesebbek, 1,051 tonna összegyűjtött papírral. Őket követte az 1/B osztály 928 kg leadott papírral. A 2/B osztály állhatott fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára és csak egy hajszállal maradtak le az „ezüst éremről” 924 kg súlyú gyűjteményükkel.
A felsőseink is nagyon aktívak voltak. Ebben a tagozatban minimum 1 tonna papírt össze kellett gyűjteni ahhoz, hogy valaki megszerezze az 1-3. helyezés valamelyikét. A 6/B osztály tanulói voltak a legszorgalmasabbak és 1,3 tonna leadott papírral megszerezték az első helyet. A második helyezett a 8/B osztály lett 1,1 tonna papírral. A harmadik legeredményesebb felsős osztály pedig a 8/A osztály volt, akik 1,06 tonna papírt adtak le a mérlegelésekor.
Szeretettel gratulálunk minden aktív osztálynak, valamint köszönjük a gyűjtésben közreműködő szülők és középiskolásaink segítségét egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .