Kollégium szeptember

A Constantinum Katolikus Kollégiumba 2021. augusztus 31-én 160 fő költözött be.

Az első héten szerdán tartottuk a kollégiumi gólyaavatót. A végzősök különféle mozgásos, éneklős, számolós feladattal, majd pedig a gólyaeskü elmondatásával avatták fel a 39 új kilencedikes kollégistát.

Csütörtökön a kiskunfélegyházi Záportározó tónál vegyes csapatokat alkotva játékos vetélkedőt szerveztünk kollégistáinknak. A végzős csapatkapitányok mindent megtettek, hogy csapatuk a lehető legtöbb pontot szerezze. A zsákban futás, a fejük felett átadogatott vizespohár, a mocsárjárás, a labda röptetés, a célba dobás mind-mind jó közösségépítő feladatnak bizonyult

A második hétre kialakítottuk a kollégiumi csoportokat. Idén 6 kollégiumi csoportban folyik majd oktató-nevelő munka. Tanulóink tanulmányi eredmény függvényében a kollégiumi szobában, illetve a tanulószobán tanulhatnak.

A csoportvezetők a tanulmányi munka segítése mellett, a tanulóknak egyéb programokat is szerveznek, így volt olyan csoport, akik már az aktuális premierfilmet a moziban nézték meg.

A kollégium a szabadidő eltöltésére is számtalan lehetőséget biztosít, ilyen az íjászat, a kosárlabda, a futball, az önismeret és személyiségfejlesztés, az úszás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .