Utolsó nap a koliban

A Petőfi utcai kollégium udvarán 2019. június 13-án csütörtökön,  az utolsó koleszos délutánon játékos vetélkedőkkel készültünk a még itt maradt diákoknak. Vízhordásban, dekázásban, ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat a csapatok. Sajnos a vízhordási feladat a nagy melegre való tekintettel inkább pancsolásba ment át, mintsem pontszerzésbe. De mindenestre nagyon jól szórakoztak a tanulók.

A játékot közös bográcsozással folytattuk, melyhez szerencsére minden csapatból akadt segédkező fiatal.

Közben szót ejtettünk a tanév értékeléséről is. Vándorserleget kapott a tanév során a ,,Legtisztább, legrendezettebb szoba”.A Jókai utcai kollégium esetében első helyezett lett a 102-es szoba –  Almási Melinda, Csontos Tamara, Horváth Pálma, Kéri Dalma szobalakókkal –  míg a Petőfi utca kollégistái közül a 203-as szoba győzött az alábbi lakókkal: Bánszki Bence, Kecskés Bence, Pongrácz Imre, Szenyics Balázs, Vörös Alex . Édességcsomagot kaptak azok a tanulók, akik a legtöbbször jártak a szabadon választható foglalkozásokra.  Hasonlóképp jutalomban részesültek a tanév során aktív közösségi munkát vállaló tanulók is. Két kollégistánk, Balla Zoltán és Bereczki Anikó a ballagási ünnepségen vehették át könyvjutalmukat, a kollégiumban végzett kiemelkedő közösségi munkájukért.

Június 17-től már csak a Petőfi utcai kollégiumunk üzemel, ahol a szakmai gyakorlaton lévőknek és a szóbeli vizsgákra visszaérkező végzőseinknek biztosítjuk a felügyeletet és az ellátást.

A nyárra mindenkinek jó pihenést és feltöltődést kívánunk!

További képekért klikk ide!