A mozgás öröme

Intézményünk 4/B osztályosai a 2020/2021-es tanévben részt vettek a Kinder Joy of moving – A mozgás öröme elnevezésű programjában, amely a Covid-19 vírusfertőzés veszélye miatt online formában került megrendezésre.
A program keretin belül a gyerekeknek különféle sportos, játékos, mozgásos feladatokat kellett teljesíteniük az iskolában, amelyről fotó, illetve videó dokumentációt kellett küldeni a szervezők részére. A feladatok teljesítésére 2021 február – április között került sor, kéthetenkénti gyakorisággal. Volt amikor különféle alakzatokat kellett létrehozni a csapat tagjaiból és volt olyan is, hogy a világ valamely népének egyik játékát kellett megtanulni. Ezentúl voltak labdás, táncos és ügyességi feladatok is.
A tantermen kívüli online oktatás ideje alatt a gyerekeknek megadott gyakorlatokat kellett teljesíteni otthon, melyről videót is kellett készíteniük.
A mozgásos programhoz kapcsolódott egy kiegészítő feladatsor is, melynek során rajzokat, fogalmazásokat kellett készíteni néhány sporttal kapcsolatos témában. A feladatok teljesítése közben -legyen az iskolai, vagy otthoni- nagyon jól érezte magát az osztály.
A szorgalmas feladatteljesítés eredményeképpen, a program végén a Constantinum 4/B osztálya a „Leglelkesebb csapat” címet nyerte el, mellyel 500.000 Ft értékű támogatást is kapott intézményünk, amelyet sporteszközök vásárlására fogunk felhasználni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .