III. Mikulás Kupa Fekvenyomó Verseny

Egy jó színvonalú, sok tanulót megmozgató, amatőr középiskolai versenyen vehettünk részt tegnap a Kecskeméti SZC Gáspár András Technikumban.

A verseny nagy létszámmal, 130 fővel – eddigi rekorddal- került megrendezésre. Ezzel a legnagyobb, amatőr, diákoknak rendezett fekvenyomó versennyé nőtte ki magát országos szinten. Többek között Debrecen, Baja, Kiskunhalas, Budapest, Kecskemét és Tiszakécske városok diákjaival is találkozhattunk a teljesség igénye nélkül.

A tanulókkal az őszi szünetben kezdtem foglalkozni heti 2 alkalommal az edző stúdiómban. Közülük Rácz Anasztázia (egyesületi versenyző, rendszeresen jár versenyekre) és Hatos Máté rendelkezett edzésmúlttal, a többiek teljesen kezdők voltak, általam kontrollált, 1 hónap edzésmunka volt mögöttük. A tisztes helytállás volt a célunk a verseny előtt!

A végeredménnyel elégedett vagyok, a ráfordított idő arányában. Nagyon jó motivációt adott a verseny a tanulóknak! Gratulálok mindenkinek a megmérettetéshez!

Az alábbi eredmények születtek a versenyen:

  1. Rácz Anasztázia:

Egyéni verseny: 1. helyezés (új egyéni csúccsal)

Legeredményesebb lány versenyző különdíj!

  1. Hatos Máté: 9. helyezés
  2. Szijártó Vince Orlandó: 8. helyezés
  3. Csenki Mária: 5. helyezés
  4. Zámbó András: 26. helyezés

🖊Kis Gábor tanár úr, felkészítő pedagógus 📷 Németh Gréta 12.B osztályos tanuló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .