Katolikus Kulturális Napok

Szép eredmények Baján, a Katolikus Kulturális Napok rendezvényein

A bajai Szent László ÁMK a Szent Márton és Szent Erzsébet emléknapja közötti időszakban szervezte meg a Katolikus Kulturális Emléknapokat, melynek két rendezvényén iskolánk tanulói is részt vettek.

2022. november 16-án az “ABENTEUERLAND & ADVENTURE LAND” elnevezésű játékos idegen nyelvi vetélkedőn angol és német nyelvi csapatunk is versengett. A feladatok megoldásában nagyon szépen teljesítettek, öregbítve ezzel iskolánk jó hírnevét.
Német nyelvi csapatunk, a CONSTI BAND (Pintér Zsófia, Balog Enikő Mária, Juhász Bernadett és Kocsis Nimród 8.B osztályos tanulók) a 3. helyezést szerezte meg. Míg ANONYMUS névre hallgató angol nyelvi csapatunk (Vass Orsolya, Ács Kira Dorka, Sütő Norbert, Kiss-Fekete Dániel 8.B osztályos tanulók) az előkelő 1. helyen végzett.
Szeretettel gratulálunk tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak is a szép eredményekhez!

Egy nappal később, november 17-én csütörtökön pedig a 6.B osztály tanulóiból szerveződött 4 fős, „Wartburgiak” elnevezésű csapat képviselte iskolánkat a katolikus iskolák kreatív vetélkedőjén. Az Irodalmi kávéház ez évi támája az Újrahasznosítás a művészetekben volt.

A csapat tagjai: Fendrik Ádám, Gál Péter Attila, Horváth Péter és Juhász Mária. A vetélkedő feladatainak megoldásában tanulóink voltak a legügyesebbek és legpontosabbak, hiszen megszerezték az 1. helyezést, mellyel tovább öregbítették iskolánk hírnevét.
Szeretettel gratulálunk ehhez a szép eredményhez és köszönjük a felkészítő kollégák áldozatos munkáját.