Kollégiumi ismerkedés

2018. szeptember 2-án vasárnap 139 fő költözött be a kollégiumba, így mindkét kollégiumunk teltházzal kezdte meg működését a 2018-2019-es tanévben. 2018. szeptember 3-án hétfőn a közös reggelit követően kezdetét vette az első tanítási nap.

A kollégistákkal az első nap délutánját a kiskunfélegyházi Záportározó tónál töltöttük, ahol ismerkedésre, kötetlen beszélgetésre, az újratalálkozás örömének és a nyár élményeinek felidézésére nyílt lehetőség. Ezt követően évfolyamonkénti vetélkedőkben vehettek rész a tanulók. A vízibomba elkapásában és a vizes pohár fej feletti átadásában a 9. évfolyam bizonyult a legügyesebbnek, míg a hullahopp karikával történő emberszállításban a 10. évfolyam győzedelmeskedett.

Az évfolyamok közötti kötélhúzást nagy lelkesedéssel, erőbedobással végezték a fiatalok. Itt lány kategóriában a 9. évfolyam, míg a fiúk kategóriájában a 11. évfolyam nyert, így ők versenyezhettek a címvivő végzősökkel. A kiskunfélegyházi Fornetti Kft.-nek köszönjük a rendezvényhez nyújtott friss péksütemények felajánlását, a diákok nagy örömmel fogyasztották el azokat.

További képekért klikk ide!