Papírgyűjtés

A fenntarthatóság jegyében papírgyűjtést hirdetett iskolánk diákönkormányzata. Tanulóink igazán szorgalmasak voltak, melyet egyértelműen igazol az összegyűjtött papír mennyisége, ami kicsivel több, mint 14,5 tonna volt idén. A leadás és mérlegelés időpontja 2023. szeptember 28. csütörtök volt. Az alsó tagozatosok között a 3/A osztály tanulói voltak a legeredményesebbek, 2,3 tonna összegyűjtött papírral. Őket követte a 3/B osztály 1,5 tonnával. A legkisebbek, pontosabban az 1/A osztály állhattak fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára 1,25 tonna súlyú gyűjteményükkel. A felső tagozatosaink is nagyon szorgalmasak voltak. Közüllük 6/A osztály tanulói emelkedtek ki az első helyen 1,3 tonna összegyűjtött papírral. A második helyezett a 7/A osztály lett 1,2 tonna papírral. A harmadik legeredményesebb felsős osztály a 7/B osztály volt, akik 891 kg papírt adtak le a mérlegelésekor.
Szeretettel gratulálunk minden aktív osztálynak, valamint köszönjük a gyűjtésben közreműködő szülők és középiskolásaink segítségét egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .