Városi DÖK nap

2018. szeptember 26-án (szerdán) rendezte meg hagyományos vetélkedőjét a Városi Diákönkormányzat.
Az alsó tagozatos tanulókat az osztályunk, a 4. b képviselte a Constiból. A vetélkedő két részből állt: sport- és kreatív versenyből. 10 fő (Balla Ibolya, Dencs Kristóf, Feri János, Juhász Bernadett, Lakatos Viktória, Papp Tamara, Takács Nóra, Váczi Eszter, Vidéki Dávid, Vidéki Petra) sportversenyen vett részt. Többfordulós sorversenyen kellett gyorsaságunkat, ügyességünket próbára tenni. Mindenki pontosan, összehangoltan végezte el a feladatokat. Amíg az osztály egyik fele lótott-futott, addig 6 fő (Balog Enikő, Gál Róbert, Kocsis Nimród, Pintér Zsófia, Réczicza Viktória és Vass Orsolya) a kreatív vetélkedőn mutatta meg, mit tudunk. Előzetes feladat volt, hogy meg kellett tervezni a Városházát, s a verseny során fel is építettük. Mesét kellett írni a diákpolgármesterről kulcsszavak felhasználásával, közben elkészült a teszt és a termékajánló is. Az osztályfőnökünk, Lenke néni, nagy izgalommal figyelte, hogyan dolgozunk.
Hatalmas volt az örömünk, amikor az eredményhirdetésnél kiderült, hogy mi lettünk az elsők. A nyereményünk egy kétnapos táborozás a Borsi-halmi közösségi házban. Izgatottan várjuk a májust, mert akkor fogjuk beváltani a nyereményünket!

(Csitári Enikő, Fekete Klaudia, Kovács Benedek 4. b osztályos tanulók)

A Városi Diáknapon 3. helyezést ért el iskolák felső tagozata. A csapat tagjai: Lévai Adél Andrea, Pintér Eszter, Gönczöl Kamilla, Kis Cintia, Horváth Anna Boglárka és Szekerczés Anna.
Köszönjük a felkészítést László Éva DÖK-vezetőnek!