Végzős kollégisták búcsúztatása

Az idén 17 diákunk készült az érettségire, az ő kollégiumi búcsúztatásukra 2019. április 25-én került sor. A kollégiumvezető búcsúzó gondolataiban kiemelte, hogy az itt töltött idő lehetőséget adott a tanulás mellett a barátságok kialakítására, maradandó élmények szerzésére. Beszédében felhívta a figyelmet az egyházi intézményben kapott magatartási minták, erkölcsi értékek megtartására, továbbvitelére.

Az alsóbb évfolyam nevében Somogyi Anna és Kiss Dániel verssel búcsúzott a végzősöktől. Balla Zoltán és Szabó Attila pedig egy általuk írt zenés, digitális elemeket tartalmazó kolis diákéletet bemutató színdarabbal elevenítették fel az itt töltött diákéveket.

A műsort Jerzsele Zoltán zongorajátéka színesítette. Mindezt az egyéni búcsúztatatások követték. Az alsóbb évesek az egységes ajándékok átadása mellett 1-1 szép idézettel, gondolattal, egyénileg írt verssel, közös élmények felidézésével búcsúztak barátaiktól, szerelmeiktől. A közös ajándékokat Magyar Antalné tanárnő vezetésével a kézműves foglalkozásra járók készítették.  A műsort Jerzsele Zoltán zongorajátéka színesítette. Ezt követően megtekintettük azt a videót, amely az elmúlt 4 év kollégiumi életének képeiből került összeállításra, nosztalgiázás közben láthattuk ki milyen sokat változott az itt töltött idő alatt. A végzősök nevében Sós Martin mondott köszönő beszédet, melyben a végzősök 1-1 szál fehér rózsa átadásával fejezték ki hálájukat a nevelőknek.

A műsor végén a nevelők (kölyök) pezsgős koccintással, személyes jókívánságaik elmondásával bocsájtották útjukra a kirepülő diákokat.

További képekért klikk ide!