„Nyitott szívvel, nyitott kapuval”

December 8-án iskolaváró foglalkozást tartottunk intézményünkben, melynek témája az advent volt. A programon részt vettek az intézményünk iránt érdeklődő nagycsoportos óvodások és szüleik.
A délután folyamán elsőként a 4.B osztályosok műsorát tekinthették meg a jelenlévők. A gyerekek Rozika néni és Lenke néni segítségével fedezték fel a varázsdoboz titkát, amely sok érdekességet tartalmazott. Volt benne egy naptár, Mikulás figura, adventi koszorú, csengettyű és még sok érdekes dolog. A varázsdoboz különlegességét az adta, hogy a műsor végére sem ürült ki teljesen. A vendég gyerekek számára is tartogatott egy kis meglepetést, melyet örömmel fedeztek fel.
Ezt követően Pótári Tímea intézményegység-vezető, Komárné Urbán Melinda és Szabó-Magyar Adrienn leendő első osztályos tanítók ismertették a szülők számára az intézményünkben folyó szakmai munkát, bemutatták egy első osztályos kisgyermekek napirendjét, tevékenységeit és beszéltek az iskolaérettségről is. Közben a gyerekek a tanító nénikkel kézműveskedtek a szomszéd tantermekben.
Iskolaváró foglalkozásunkat pogácsázással és teázással egybekötött beszélgetéssel zártuk.